Povraćaj proizvoda ili refundiranje novca

 

Online prodavnica ima pravo da otkaže bilo koju porudžbinu, bilo kog artikla ukoliko poručilac ne ispuni uslove i sigurnosnu proveru. Ukoliko je uplata u tom slučaju primljena, dobićete kompletan povraćaj uplate i e-mail poruku kojom ćete biti obavešteni o istom. Email poruka će biti poslata na e-mail adresu koju ste naveli u formularu prilikom poručivanja.

Vi imate pravo da otkažete bilo koju porudžbinu, za bilo koji artikal (osim artikala koji su urađeni i prilagođeni ličnoj porudžbini) kupljen u internet prodavnici i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca, isključivo na vaš bankovni račun.

Ako u nekom slučaju niste zadovoljni Vašom kupovinom, kupljene artikle možete vratiti u roku od 14 (četrnaest) dana od datuma prijema pošiljke u neoštećenom stanju i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca ili zamena artikla. U slučaju vraćanja artikala, neophodno je da popunite Obrazac za odustanak od kupovine i pošaljete ga zajedno sa fiskalnim računom i upakovanim artiklom.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

Prilikom vraćanja artikala u svrhu vraćanja novca ili zamene istog, morate platiti adekvatne troškove transporta.

Ukoliko se refundacija ili zamena artikla vrši usled naše greške, transportni troškovi će biti na teret internet prodavnice.

Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod, molimo Vas da proizvod pošaljete na adresu:

Udruženje List života
Vojvode Mišića 61/7
18 000 Niš
Srbija

Molimo Vas da artikle adekvatno upakujete i čitko navedete adresu primaoca na paketu.

U slučaju vraćanja artikala, molimo Vas da nas kontaktirate e-mejlom na adresu koju možete naći na kontakt stranici: info@vratancaodsrca.com

Molimo Vas da u tom mejlu navedete tačan razlog vraćanja pošiljke kao i nove ili specifične zahteve.

Ukoliko imate bilo kakava dodatna pitanja o povraćaju robe, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mejl adresu: info@vratancaodsrca.com

Želimo da se osećate sigurno i da ste puni poverenja u vezi sa kupovinom u našoj internet prodavnici.

Ukoliko imate bilo koji problem ili ste nezadovoljni Vašom kupovinom, molimo Vas da nas kontaktirate e-mejlom ili putem telefona koji možete naći na kontakt strani naše online prodavnice i svaki eventualni problem ćemo lako rešiti.