Svi tipovi vratanaca su dostupni u natur varijanti (obrađena i lakirana vratanca, spremna za samostalnu dekoraciju ili mogu ostati i takva, zavisno šta želite), ili su dekorisana.

Dekorisana vratanca su unikatna, ali ukoliko vam se neka koja su već našla svoje police i stolove koje će krasiti, možemo vam po narudžbini uraditi slična. Potrebno je samo da nam pošaljete koja i da se dogovorimo.

Na svim vratancima, sem onih dvokrilnih ram vratanaca, postoji neki izrezani ili izgravirani motiv. Na osnovu njega možete birati simboliku poklona koji želite da odaberete.

Ukoliko niste sigurni šta je sve u ponudi, idite na IZBOR VRATANACA i tu ćete dobiti asortiman trenutno dostupnih vratanaca, ali možete videti i već prodata vratanca koja vam mogu poslužiti kao ideja za naručivanje.

Izbor vratanaca

Ram vratanca

Vratanca za poruke sa poleđinom od plute 

Vratanca mašte 

Specijalne serije – ograničen broj

Posebna vratanca za posebne prilike

U ograničenim serijama posebno pripremljena vratanca: 

Halloween

Sve više mladih 31. oktobra, na Sv. Luku, Noć veštica ili Halloween, oblači strašne kostime, šminka se, učestvuje na maskenbalima, dekoriše prostor izrezanim bundevama… Kažu da to nije u duhu naše tradicije. I nije. Ali ko vam brani da praznike proslavljate kako vas uveseljava? Nećemo biti manje „naši“ ako budemo otvoreniji prema drugim kulturama, običajima.

Zato smo mi napravili i posebnu seriju sa halloween motivima. Sva dekorisana vratanca su unikatna, ali imamo i ona sa izrezanom ili ugraviranom bundevom koja možete sami dekorisati.

Baš su strašna naša veštičja vratanca!

Novogodišnja vratanca

Za neke najblještaviji, za druge najkičastiji; za jedne najveseliji, za druge najdepresivniji praznik!

Ako ste zaljubljenik šljokica, svećica, jelkica, zvezdica, pahuljica, perlica, trakica… – za vas smo napravili preslatka novogodišnja vratanca od srca!

Ima ih toliko različitih, originalnih i unikatnih da ćete sigurno pronaći neka za sebe.

Mogu stajati na postolju i služiti kao ram za sliku, možete ih okačiti na zid ili jelku, držati na stolu, ali samo jedno nije moguće – da ostanete ravnodušni prema njima! Naša novogodišnja vratanca od srca su jedinstvena, originalna, ručno rađena, predivno oslikana, dekorativna…

Vrata tradicije

Trudeći se da idemo ukorak sa svetom, malo smo zanemarili tradicionalne vrednosti.

Neki se hvale skupim persijskim tepisima, biraju za dekoraciju umetničke motive iz folklora drugih naroda, a naši domaći se zaboravljaju.

Zato je ekipa vratanca od srca htela da podseti na lepe motive iz našeg folklora. Prvo što mi je palo na pamet: pirotski ćilim!

Prepoznatljivi su mnogima, ali verovatno malo ko zna da sve boje, motivi i oblici na pirotskom ćilimu imaju neku simboliku.

Evo vam lepe teme za istraživanje 😊

Motivi sa pirotskog ćilima na etno vratancima od srca u akciji očuvanja tradicionalnih vrednosti 💕💕💕

Dan ljubavi

Možete ga zvati Dan ljubavi, Dan zaljubljenih, Sv. Trifun, Valentine’s Day, Valentinovo… kako god želite, ali samo ovo je važno:

  • I žene i muškarci vole da vole i da budu zaljubljeni
  • I žene i muškarci, vole poklone iako se nekad malo femkaju i negiraju
  • Svaki dan je dobar za poklanjanje svom voljenom biću
  • Ako vam voljena osoba poklanja samo za neki poseban dan, pa šta?? Možda vam je to kliše, otrcano, ali važno je da poklanja od srca – prihvatite poklon i podelite zajedničku radost.

U to ime, ljubavna vratanca za Nju ili Njega! 💕💖💕💖💕💖

Vratanca koja pršte od ljubavne simbolike i kojima pokazujete  svoja osećanja i koliko vam je stalo do partnera.

Odaberite vratanca od srca, bilo da su već dekorisana ili sami želite da ih oslikate, ukrasite, odaberite svoju ljubavnu poruku i spremno čekajte 14. februar da vidite kakva će se magija desiti kad voljenom biću isporučite poklon!

Vratanca sa izrezanim 💖, potkovicom, detelinom sa četiri lista, izrezanim ili ugravinim cvetom, sa vašom zajedničkom fotografijom ili porukom unutra i plus sa natpisom vrata ljubavi, vrata mog srca, vrata sreće… najsavršeniji su poklon koji govori umesto vas i ono što možda ne možete tako lako da izgovorite.

Ako ste kreativni  i sami volite da slikate, ovo je tek pravi poklon za. Natur vratanca su pripremljena da ih potpuno personalizujete, da nose vaš pečat ali i da liče na vaše voljeno biće.

Dan žena

Poklon za 8. mart je nekim ženama tako retro i kliše! Kažu onda da muškarci treba da poklanjaju svakog dana. Super je to, ali ja kao mama, supruga, sestra, drugarica, baka, koleginica, i makar samo ŽENA – volim poklone nezavisno od datuma. Datum je nevažan – bitna je pažnja i to da se neko setio tebe, draga moja. Cveće je 8. marta skupo a i brzo uvene ali zato varatanca od srcaÒ su idealan poklon koji traje doveka.

Poklonite za Dan žena svojoj dragoj, vratanca koja su već dekorisana ili natur vratanca koja ste sami oslikali, ukrasili, odaberite svoju poruku/natpis, detalj na vratancima (srce, zvezda, cvet, potkovica…) i uz jedan zagrljaj pokažite šta osećate. Vratanca od srca su idealan osmomartovski poklon za suprugu, devojku, verenicu, mamu, baku, učiteljicu, koleginicu poslovnu saradnicu…

Bilo da su ram za sliku, za poruku ili ona koja se mogu okačiti, vratanca ni jednu ženu neće ostaviti ravnodušnom!

Poklon za poslovne partnere

Za praznike ili za posebne poslovne partnere, firme i pojedinci se muče oko promotivnog materijala i reprezentacije.

Sve je nekako dosadno i već viđeno: retko ko još gleda kalendar na zidu kad ga ima u telefonu, rokovnika i beležnica pune fioke, ako „potpisujete“ upaljače imenom firme – mogli bi reći da ste neodgovorni…

Evo originalnog poklona za vaše posebne poslovne partnere: Vratanca od srca sa ugraviranim logoom vaše firme i natpisom kakav želite: Vrata saradnje, Vrata uspeha, Vrata prijateljstva… – zavisi čime se bavite i kakve su vase relacije sa onim kome poklanjate.

Pakovanje kao šatorčić može da sadrži i kovertu sa čestitkom ili nekim pismom.

Neka vaš saradnik ubaci fotografiju koju želi ili vi ubacite fotografiju da biste ga podsećali na zajedničko druženje, vaš proizvod, neki kongres ili sastanak, a vaš logo će ga podsećati od koga je poklon stigao. Win-win situacija, što bi se u poslovnom svetu reklo.

Javite nam se i bar neke svoje saradnike i poslovne partnere obradujte originalnim poklonom!

Novi modeli vratanca od srca

Poklonite vratanca od srca i pošaljite poruku:

„Nisam baš savršen(a), imam po koju manu, ali sam iskren(a) i dajem ti se od srca!“ 

 

Sva vratanca se šalju u pakovanju po izboru kupca.
Bilo umotana u kraft papir, u vrećici od jute, ili u ukrasnoj kutiji, vratanca dolaze do vas putem kurirske službe.
0
    0
    Vaša korpa
    Korpa je praznaNazad na prodavnicu